Hogyan fejti ki hatását a Lactobacillus Acidophilus?

A Lactobacillus Acidophilus nélkülözhetetlen a bélflóránk számára, mivel az itt élő hasznos baktériumok mindössze pár napon belül elpusztulnának nélküle. Éppen ezért létfontosságú a Lactobacillus Acidophilus megfelelő arányú jelenléte az emésztőtraktusban. 

Hogyan fejti ki jótékony hatásait?

Az acidophilus kedvezőtlen körülményeket teremt a gombák, kólibaktériumok és egyéb kórokozók számára, így ezek a kártékony mikroorganizmusok nem tudnak túlzott mértékben elszaporodni a jelenlétében.

Rendkívül fontos feladata, hogy szerepet játszik a tejcukor, a tejfehérjék, a zsírok és az aminosavak hasznosításában. Továbbá közreműködik a colicin nevű természetes antibiotikum termelésében, ami által gyakran feleslegessé teszi a mesterséges antibiotikumok alkalmazását is.

Lactobacillus acidophilus akár 10 napig is képes életben maradni az emésztőrendszerben. Ez a probiotikum a szerevetünkben legnagyobb mennyiségben előforduló jótékony baktériumfajta, mely jelen van a vékonybélben, a hüvelyben és a szájüregben is.

A Lactobacillus Acidophilus pozitív hatásai, előnyei

  • Fenntartja a bélflóra egészségének egyensúlyát
  • Rendben tartja, és szabályozza az emésztési funkciókat
  • Hatékonyan erősíti a szervezet védekezőképességét, robotálja az immunrendszert
  • Jótékony hatású a különböző eredetű krónikus bélgyulladások kiegészítő kezelése során
  • Jó eredménnyel használható hasmenés és székrekedés megelőzésére és kezelésére
  • Koleszterinszint csökkentő hatással is rendelkezik
  • Hatékony segítség a gombás fertőzések elleni kezelés során 
  • Enyhítheti a bőrirritációk, akne tüneteit
  • Különösen ajánlott antibiotikum-kúra alatt és után, mivel nagyszerűen képes visszatelepíteni a gyógyszerek miatt elpusztult jótékony tejsavbaktériumokat a bélflórába

probiotikumok05

Acidophilus-kúrák a jobb bélfunkciókért

Emésztőrendszerünk egészséges működése rendkívül nagymértékben függ attól, hogy mekkora mennyiségű jótékony baktérium található a bélflórában. Ugyanis ha túl kevés az acidophilus jótékony baktériumainak aránya a káros mikroorganizmusokkal szemben, akkor számtalan emésztési panasz léphet fel az enyhébbektől egészen a súlyosabb betegségekig.

Így előfordulhatnak általános emésztési rendellenességek, hasmenés, székrekedés, kellemetlen feszülés, felfúvódás, puffadás, valamint rossz lehelet is jelentkezhet, ha nincs minden rendben az emésztésünkkel.

Ha ezeket a tüneteket észleljük magunkon, akkor nagy valószínűséggel felborult a bélflóránk egyensúlya, s túlsúlyba kerültek az ott élő káros baktériumok, melyek felelősek lehetnek mindezekért a kellemetlenségekért.

Éppen ezért okvetlenül szükséges, hogy mielőbb regeneráljuk a bélflórát acidophilus tartalmú probiotikummal. Ugyanis ha ezt nem tesszük meg, akkor súlyosabb betegségek is kialakulhatnak, melyeket már nem tudunk egyszerű probiotikus kezeléssel orvosolni.

Tehát mindenképpen érdemes komolyan foglalkoznunk az említett emésztési rendellenességekkel, kellemetlenségekkel, mert eleinte még könnyedén kezelhetjük mindezeket Acidophilus-kúra alkalmazásával. Ennek hatására jó eséllyel megszűnnek, enyhülnek az emésztési panaszaink, továbbá hathatósan megerősíthetjük immunrendszerünket is, ami által nagyobb eséllyel védhetjük ki a legkülönfélébb fertőzéseket.

A Biotic Balance acidophilus kapszula

Ezeknek a jótékony probiotikumoknak a leghatékonyabb és leggyorsabb visszatelepítési módja a Lactobacillus Acidophilus kapszulás készítmények kúraszerű alkalmazása. Igaz ugyan, hogy ezek a jótékony baktériumok megtalálhatóak a tejtermékekben és az élőflórás joghurtokban is, azonban korántsem olyan kedvező összetétellel és mennyiségben, mint ezekben a speciálisan előállított probiotikus készítményekben.

A Biotic Balance acidophilus kapszulában 20 milliárd élő, aktív baktérium található, melyek mindegyike garantáltan élve jut el a bélcsatornába, ami biztosíték rá, hogy nagy hatékonysággal és rövid időn belül képes helyreállítani a bélflóra egészséges egyensúlyát.

S mivel hűtésmentes technológiával készülnek a kapszulák, ezért nem szükséges hűtőben tárolni őket, így bármikor, bárhol beveheti a Biotic Balance probiotikumokat, hiszen akárhová magával viheti a készítményt.

Ráadásul elegendő napi egy Biotic Balance kapszula bevétele, mivel roppant koncentrált formában tartalmazza a jótékony hatású lactobacillus acidophilus baktériumokat. 

A Biotic Balance probiotikus kapszula éppen azt a 4 szabadalmaztatott baktériumtörzset tartalmazza, melyek a a leghatékonyabban képesek felvenni a harcot a kártékony baktériumokkal, minek következtében igen hamar visszaállítja a jótékony baktériumok megfelelő arányát a bélrendszerben.

Ennek köszönhetően pedig enyhülhetnek, megszűnhetnek a mindennapi életet megkeserítő emésztési panaszok, és ezzel egy időben javulhat a teljes szervezet védekezőképessége is.